WEIGHT LOSS WAKE UP CALL

25 November 2013

BodieBoost Weight Loss Wake Up Call

Jouw dagelijkse BodieBoost Weight Loss Wake Up Call kun je nu gaan gebruiken naast BodieBoost Het Dagboek. Je staat op en beluistert de BodieBoost Weight Loss Wake Up Call die 10 minuten duurt en je brain zal herprogrammeren. Een ‘slanke’ mindset kun je trainen en daar ga ik jou dagelijks bij helpen.

 

BodieBoost Wake Up Call

Beluister deze het liefst s’ ochtends dan start je je dag, zijn je hersens schoon om alles wat ik tegen je ga zeggen goed op te nemen. Na het beluisteren van de BodieBoost Weight Loss Wake Up Call is de rest van de dag je brain krachtiger om jouw obstakels te overwinnen en afslankdoelen te bereiken.

Mp3 versie: 

En weet je waarom ik zeker weet dat deze wake up call jouw gaat helpen? Omdat ik mijn mind 4 jaar lang dagelijks heb geherprogrammeerd om normaal te eten in het echte leven, slank te denken en mijn mindset zo voor altijd te veranderen. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn huidige slanke lichaam/lijf te danken heb aan de combinatie van mijn mindset en de BodieBoost afslankformule.

Let’s Boost!

Charlotte

FOLLOW US: Facebook Fanpage / Facebook Community  / Instagram

About the author
0 comments
 • Amanda

  Kan ik hem ergens downloaden zodat ik hem op mijn telefoon kan zetten zodat ik hem ook offline kan luisteren?
  Misschien een ideetje om hem bij de bestanden in de community te voegen?

 • Melissa

  Ik ga vanaf vandaag elke dag me dag hiermee starten, alleen een mp3 zou wel handiger zijn, zo hoef ik alleen mijn telefoon er ‘s ochtends bij te pakken.
  Liefs, Melissa

 • Chantal

  Wat leuk dit een wake up call!

 • Ellen

  Wat een ideaal iets

 • Nicky

  Zo blij dat hij er is!

 • Marsha bodieboost

  Gaaaf Char, hier hebben we echt wat aan… thks XXX

 • Susanne

  Ik heb hem vanochtend geluisterd, echt super Char! Fijne stem en ik ben het helemaal eens met wat je zegt. Positieve mindset is zo belangrijk x

 • Charlotte

  Hey Wat fijn al deze reacties, als je lid wordt van de community dan heeft Robin onze communitybeheerder het MP3 bestand die je dan op je tel kunt zetten. https://www.facebook.com/groups/bodieboostcommunity/

  XX Char

 • Daphne

  Hee Char,

  Dit gaat niet over de wake up call maar ik geloof dat ik hier ook vragen mag stellen over andere onderwerpen?

  Ik zou graag je nieuwe boek kopen maar begreep dat hier nog wat aanpassingen in moeten gebeuren. Ik wacht dan liever totdat de 2de druk uit is. Heb je enig idee wanneer dit ongeveer is?

  Groetjes.

  • Charlotte

   Hey Daphne!

   Zie hier mijn antwoord die ik in de community heb geplaatst, het zijn geen grote aanpassingen.

   TER INFO: Hoi BodieBoosters, goedemorgen! Hoop dat het deze week goed gaat bij jullie allemaal! Even over het kookboek en de aanpassingen. In de live chat vorige week gaf ik aan dat ik de 3 boeken helemaal aan het doornemen ben om alles gewoon te checken. Over de smaakmakers waren er wat onduidelijkheden die ik in mijn aanpassingen heb verhelderd. Het is echter niet een hele verandering van het kookboek, dat zou ook niet mogen van de uitgever. Wanneer er een 2de druk zal komen weet ik niet. En of mijn aanpassingen worden doorgevoerd is altijd de vraag. Het zijn echter geen drastische grote aanpassingen dus het is niet nodig om te wachten op een 2de druk en dan pas het kookboek te gaan kopen. Ik beloof jullie dat ik mijn persoonlijke aanpassingen in een pdf hier ga uploaden in de community binnen nu en 2 weken, ik heb het in mijn agenda gezet. Het zijn 10 veranderingen ongeveer en het gaat eigenlijk alleen maar om de smaakmakerlijst. That’s it, dus voor iedereen zijn mijn aanpassingen bereikbaar en die mag je ook naar elkaar doorsturen.

   Dank voor jullie begrip!

   Let’s Boost! Charlotte

Leave a comment
Cancel comment

Your emailaddress will not be published. Required fields are marked with *

Follow us on Instagram