Meet your BodieBoost coach: Inge!

7 October 2015

Vandaag laten we jullie kennis maken met BodieBoost teammember Inge! Inge is BodieBoost lifestyle coach en staat klaar om jou persoonlijk afslankadvies te geven! Ze is zelf succesvol BodieBooster en is meer dan 20 kg afgevallen met de methode! Ze vertelt alles over haar weightloss journey én geeft jou haar ultieme afslanktip!

IMG_20151004_220036

 

  Stel jezelf even voor!
Ik ben Inge, 22 jaar en net afgestudeerd als orthopedagoog. Het afgelopen jaar ben ik druk bezig geweest met afstuderen, veel werken en daarnaast lekker veel sporten. Nu heb ik het even wat rustiger en ben ik druk op zoek naar een vaste baan.
  Hoe start jij jouw dag?
Mijn dag start altijd met 2 glazen water en een kop groene thee. Dit met een ontbijtje waarin ik vaak varieer (aan de hand van de BodieBoost methode): bijvoorbeeld Griekse yoghurt met muesli, havermoutpap met cacao poeder en een banaan of lekker simpel 2 crackers met jam. Hierna ga ik of sporten of werken, dat ligt een beetje aan de dag.
♥  Wat is jouw favoriete BodieBoost recept?
Dat is toch wel zeker weten de rode linzensoep. Die is echt verslavend lekker en eet ik stiekem vrijwel elke week ;-).
♥ Vertel kort wat over jouw weightloss journey?
Ik ben begonnen met een shake dieet, dit heb ik een tijdje gedaan en vervolgens heb ik mij heel erg verdiept op instagram in ‘gezond’ eten en heb op die manier mezelf een eigen eetpatroon aangeleerd. Dit resulteerde in weinig resultaat, dingen ontzeggen die ik lekker vond en het regelmatig overeten op de ingeplande ‘cheatdays’. Toen las ik over BodieBoost en ik kreeg er meteen een rustig gevoel van, dit klonk perfect! BodieBoost heeft er voor gezorgd dat ik mijn streefgewicht ruimschoots behaalde en (wat ik vooral heel fijn vind) dat ik een rustigere gedachte heb over eten. Al moet ik zeggen dat ik hier nog steeds mijn balans in moet vinden. Uiteindelijk ben ik zoveel afgevallen met BodieBoost (in combinatie met sporten) dat ik weer wat moet aankomen, nooit gedacht dat te kunnen zeggen!
♥  Wat is jouw guilty pleasure?
Op nummer 1 staat met stipt toch wel pindakaas (en dan gecombineerd met alles). De laatste tijd neem ik ‘s avonds als snack: kwark, wat noten en een eetlepel pindakaas. Daar kan ik echt van genieten! Daarnaast kan je mij ook heel erg blij maken met een heerlijke gevulde koek van de bakker. Eigenlijk vind ik echt heel veel lekker haha, waarvan (helaas) ook veel ongezonde dingen zoals een pizza, patatje flip of een warme brownie. Het water loopt al in m’n mond bij de gedachte haha.
  Wat is jouw ultieme afslanktip?
Het vooral laten gaan en niet te veel focussen op de weegschaal. Ik heb een tijd gehad waarbij ik mezelf absoluut geen pizza gunde of een patatje en overal maar een gezonde versie van wilde maken. Hierdoor ging ik tijdens bijvoorbeeld een ‘all you can eat’ avond helemaal los, want dan mocht ik eindelijk alles eens eten. Uiteindelijk heb ik geleerd dat je ook gewoon kan afvallen met 1x per week een pizza of een patatje flip met een dikke vette kroket. Ik viel juist af toen ik er voor koos dit 1x in de week routinematig te doen, lekker op de zondag genieten en dan weer door met je gezonde eetpatroon. Na zo’n ongezonde maaltijd heb ik meestal juist ook weer extra veel zin om gezond te gaan eten!
♥  Hoe hou jij de motivatie om te blijven sporten?
Vooral niet doen waar je geen zin in hebt! Ik doe vooral wat ik leuk vind en varieer als ik er geen zin meer in heb. Als je iets gaat doen wat je niet leuk vindt heb je de kans dat je straks helemaal niet meer wil sporten. Daarnaast is het gewoon een deel van mijn leefpatroon geworden en kom ik elke keer super vrolijk de sportschool uit ook al had ik er misschien eerst even geen zin in.

 

Duizenden mensen boekte al succes met de BodieBoost methode. Zij vielen succesvol af en nog belangrijker: zij blijven op gewicht! Ben jij de volgende?

Let’s Boost!

X

Carlijn

About the author
Leave a comment
Cancel comment

Your emailaddress will not be published. Required fields are marked with *

Follow us on Instagram