INVITE: SUMMERBODIEBOOTCAMP @ UTRECHT

3 May 2016

INVITE: SUMMERBODIEBOOTCAMP

Yess babes!! We hebben in samenwerking met GirlsLove2Run, YoghurtBarn en The Bootcamp Club een event georganiseerd voor iedereen die nog wat extra wil werken aan een gezond lichaam! Let’s do this!

INVITE: SUMMERBODIEBOOTCAMP

WAT?

Woensdag 25 mei vindt de #SUMMERBODIEBOOTCAMP plaats door BodieBoost X The Bootcamp Club X Girlslove2Run X YoghurtBarn X The Bootcamp Club voor alle GirlsLove2Run Utrecht meiden en alle BodieBoost meiden.
De Yoghurt Barn Neude zorgt voor lekkere hapjes gevolgd door een SPECIAL BOOTCAMP van The Bootcampclub @ het Griftpark!!!

♥ Proeven bij de YoghurtBarn: De YoghurtBarn zal jullie kennis laten maken met hun heerlijke healthy assortiment. We love FOOD!

♥ Special SUMMERBODIE Bootcamp: de trainers van The Bootcamp Club staan na de proeverij klaar om jullie in één uur een powerrrr bootcamp te geven in het Griftpark!! Trek je sportkleding aan en neem een flesje water mee!

WAAR & WANNEER?

Het event zal maandag 25 mei 19:30 – 21:00 uur plaatsvinden in Utrecht. Het #CrewLovesHealthyEvent zal starten bij de Yoghurt Barn Neude en na de workshop gaan we zweten @ het Griftpark

AANMELDEN

Meld je hier aan om GRATIS mee te kunnen doen! Vriendinnen mogen gezellig mee!! Let’s do this ladies! Zorg dat je er bij bent, het belooft een gezellige en sportieve avond te worden, dat wil je niet missen!

Hope to see you all on the 25th!

X Charlotte & Carlijn

About the author
Leave a comment
Cancel comment

Your emailaddress will not be published. Required fields are marked with *

Follow us on Instagram